KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR
1 Kutu Mass Gainer Ne Kadar Kilo Aldırır?

1 Kutu Mass Gainer Ne Kadar Kilo Aldırır?

Mass gainer kullanan her kişinin en çok meral ettiği şey, bir kutuyu tamamladıktan sonra tartıda göreceği farktır. Dilerseniz en sonda söylememiz gereken şeyi ilk başta belirtelim: buna kimse net bir yanıt veremez. Peki neden? Çünkü gainer ile kilo almak sadece kullandığınız ürüne değil, metabolizma hızınıza, beslenme alışkanlıklarınıza ve antrenman planına ne kadar bağlı kaldığınıza bağlı olarak değişir. Bu saydığımız sebeplerden dolayı en yakın arkadaşınızla aynı anda aynı ürünü başlayabilir, siz 3 kilogram alırken arkadaşınızda hiçbir değişiklik olmayabilir.

Gainer ile kilo almak için ne yapmanız gerekiyor?

Bu kısma kulak kabartın. Size hangi ürünü kullanırsanız kullanın maksimum verim almanızı sağlayacak 3 ipucu paylaşacağız:

1- Ağırlık antrenmanı yapın! Neden? Çünkü kilo aldırıcı gainer ürünleri içerisinde protein ile beraber karbonhidrat içerir. Karbonhidrat kaslardaki depolarınızı doldurarak daha hacimli olmanızı (örneğin tişörtün içini doldurmanızı sağlar). Protein ise kaslarınızın onarımını sağlar. Tabi onaracak bir kas için önce kasların hasar görmesi yani dirence maruz kalması lazım. Bu da ağırlık çalışmanız demek oluyor. Ayrıca ağırlık antrenmanı sonrasında kaslarınızdaki glikojen depoları boşalacağı için tükettiğiniz karbonhidrattan daha fazla yararlanırsınız.

Maden konu ağrılık antrenmanlarından açıldı, bu konuda da iki altın kuralı belirtelim. Büyük kas gruplarına odaklanmıyorsanız, izole yerine fonksiyonel hareketler yapmıyorsanız ve odağınızda progressive overlad yoksa (bir önceki antrenmandan daha fazla ağırlık kaldırmıyor ya da daha fazla tekrar yapmıyorsanız) yaptığınız egzersizine size yeterince fayfası olmayacaktır. 

2- Makrolarınızı iyi hesaplayın! Neden? Çünkü gainerlar ile istediğiniz kadar kilo aldıran shake hazırlayın, gün içinde tükettiğiniz toplam kalori ihtiyacınızın altında kalırsa istediğiniz sonuca ulaşamazsınız. Yani tek bir sefer iyi beslenmeniz değil, bu düzeni gün boyunca devam ettirmeniz hatta bunu gerekirse haftalarca tekrar etmeniz gerekiyor. Örneğin diyelim ki günlük ihtiyacınız 2500 kalori. Siz 1 servis Mysupplement çilekli gainer kullandınız. Ekstra olarak 400 kalori tükettiniz demektir. Geriye kalan 2100 kaloriye ulaşmayı başaramazsanız ayna karşısında fark göremezsiniz.

3- Makrolardan sonra sıra mikrolarda! Yani vitmainlerde. Peki kilo aldırıcı vitaminler nelerdir? Aslında bu sorunun cevabı çok uzun. Ancak en başta B vitamini ailesi, özellikle B12 geliyor. B12 iştah açıcı etkiye sahip olduğu için zayıf olan kişilerin en büyük problemi olan yemek yeme isteğini düzenleyebilir.

İkinci sırayı ise D vitamini alıyor. D vitamini vücudun kalsiyum emilimini artırarak kemiklerin yoğunluğunu artırır. A vitamini, hücre gelişimini destekler. Sadece vitaminler değil, çinko, magnezyum ve demir gibi mineraller de kilo almanıza yardımcı olur.

Mysupplement gainer multivitamin ilavesi ile yukarıda bahsettiğimiz vitamin ve mineralleri beslenme düzeninize kolayca eklemenizi sağlar. Yani protein ve karbonhidrat alırken aynı zamanda bir multivitamin ilavesi de kullanmış olursunuz.

Kilo almak için gainer mı kullanmalısınız protein tozu mu?

Bu da en çok merak edilen sorulardan biridir. Her gün internet üzerinden onlarca “kilo aldırıcı protein tozu” talebi almaktayız. Aslında protein tozu ile gainer’ı birbirinden ayıran şey içerisindeki karbonhidrat miktarıdır. Kilo alımı için de karbonhdiratın ne kadar elzem olduğunu söylememize gerek yoktur. Karbonhidratlar kaslarımızın içerisinde depolanmak ile kalmaz, her 1 gram karbonhidrat 3 gram suyu kaslarınıda tutar. Bu da kaslarınızın daha dolu olması, ayna karşısında baktığınızda daha hacimli, tardıda daha ağır olmanız demektir. Bu yüzden kilo almak için whey protein tozu yerine mass gainer almanızı öneririz.

İndirimli
Mysupplement Mass Gainer

Mysupplement Mass Gainer Çilek 5000g

1.390,00 TL

DETAYLI İNCELE
Mysupplement Mass Gainer

Mysupplement Mass Gainer Çilek 3000g

959,00 TL

DETAYLI İNCELE
Mysupplement Whey Protein

Mysupplement Whey Protein Çilek 414g

540,00 TL

DETAYLI İNCELE
%100 güvenilir
Etiket bilgilerinin %100 doğru olduğunu
taahhüt ederiz.
En yüksek kalite
Ham maddelerimizi Avrupa’daki en büyük sporcu besinleri üreticilerinden temin ediyoruz.
Üretim
Üretim kalitesini garanti edebilmek için ürünlerimizi fason olarak değil kendi tesislerimizde üretiyoruz.
Ürün desteği
Aldığın ürünler ile ilgili bize kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinizi uzman ekibimize sorabilirsiniz.