KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR
Kreatin Saç Döker Mi?

Kreatin Saç Döker Mi?

Kreatin, uzun süreden beri sporcular tarafından kullanılan ve en çok tercih edilen supplement ürünlerinden biri olarak bilinmektedir. Spor performansını artırmaktan daha pek çok farklı etkiye kadar sayısız olumlu katkı sağlamaktadır.

Kreatin, vücutta doğal yollarda üretilemeyen ancak besinler ile dışarıdan alınmak zorunda olan amino asitleri içermektedir. Genellikle üç farklı amino asitin kombinasyonu olan kreatin supplementlerinde herhangi bir zararlı etki görülmemektedir.

Kreatin, vücuda özellikle hayvansal gıdalar ile doğal yollardan alınabilmektedir. Ancak, sporcuların daha yüksek miktarlarda kreatine ihtiyaç duymaları nedeniyle, doğal yoldan alınan miktar kimi zaman yeterli olmamaktadır.

Yüksek kaliteli üretim sürecinden geçerek üretilen, güvenilir markalara ait kreatinlerin herhangi bir zararı bulunmadığı gibi, kreatin alımının yaşa bağlı kas erimesini engellediği, motor fonksiyonların daha iyi çalışmasına katkı sağladığı da görülmüştür.

Kreatin Saç Döker Mi?

Kreatin, sık kullanılan bir supplement olması nedeniyle bu konuda pek çok farklı araştırma yapılmıştır. Yapılan araştırmalarda, düzenli kreatin kullanımının saç dökülmesi konusunda herhangi bir etkisi olmadığı ortaya çıkmıştır.

Kreatinin ölçülü kullanılması, herhangi bir doz yaşımı yapılmaması durumunda saç dökülmesi yapmadığı bilinmektedir. Ancak, hormonal bozukluklar yaşayan ve buna bağlı kronik hastalıklar taşıyan sporcuların, kreatin takviyesi almadan önce doktorlarına danışması tavsiye edilmektedir.

Kreatinin Yan Etkileri Nelerdir?

Kreatin, vücudun her zaman ihtiyaç duyduğu, besin yoluyla alınan bir amino asit kompozisyonudur. Spor yapmayan kişilerin bile kreatine ihtiyacı vardır.

Kreatin, dozunda alındığı sürece herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Supplement üzerinde yer alan servis önerilerine uyduğunuz, kreatin kullanımını engelleyen herhangi bir sağlık sorununuz olmadığı sürece, kreatinin herhangi bir zararı yoktur.

Uzun süreli kreatin kullanımı, herhangi bir steroid etkisi göstermediği veya hormonal değişime sebep olmadığı için saç dökülmesi gibi sorunlara da yol açmamaktadır.

%100 güvenilir
Etiket bilgilerinin %100 doğru olduğunu
taahhüt ederiz.
En yüksek kalite
Ham maddelerimizi Avrupa’daki en büyük sporcu besinleri üreticilerinden temin ediyoruz.
Üretim
Üretim kalitesini garanti edebilmek için ürünlerimizi fason olarak değil kendi tesislerimizde üretiyoruz.
Ürün desteği
Aldığın ürünler ile ilgili bize kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinizi uzman ekibimize sorabilirsiniz.