KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR
Metabolizma Hızlandırma İpuçları

Metabolizma Hızlandırma İpuçları

Bir günde neler yapabileceğinizi biliyor musunuz? Vereceğimiz metabolizma hızlandırıcı ufak sırlarla sadece 24 saatte kalorileri yakın ve göbeğinizi inceltin.

7:00
Uyanın ve sadece 2 dakika boyunca şınav, mekik ya da olduğunuz yerde dizlerinizi karnınıza çekerek zıplayın. 

7:15 
2 yumurtalı omlet ve hindi füme yiyin. Purdue Üniversitesi araştırmaları yüksek proteinli bir kahvaltının sizi daha tok hissettirdiğini söylüyor. Böylece günün geri kalanında aşırı yeme isteğiniz azalmış oluyor. 

7:45
Spor salonuna gidin. Ancak ağırlıkları her zamankinden yavaş indirin. Wayne State Üniversitesi uzmanlarına göre ağırlıkları 3 saniyede indirmek metabolizma hızını 3 gün süreyle artırabiliyor.

9:00
Bol bol süt için. Araştırmalar kalsiyum açısından zengin süt ürünleriyle beslenmenin kilo kaybını hızlandırdığını söylüyor. Çünkü kalsiyum vücudumumuzdaki yağın sindirilmeden atılmasını sağlıyor.

10:00
Atıştırmalığınız protein açısından zengin olsun. Mesela tam tahıllı ekmeğe yapılmış peynir ve hindi etli bir sandviçin yarısı. Georgia State Üniversitesi’nin araştırması günde 3 kere 25 gramlık atıştırma yiyen sporcuların, daha fazla vücut yağı kaybettiklerini gösteriyor.

11:00
Ofiste dışında hızlıca bir tur atın. Mayo Klinik araştırmalarına göre zayıf kişiler, obez olanlardan 5,5 kilometre daha fazla yol kat ediyor. Metabolizma hızlandırma için 5 dakikalık bir yürüyüş bile yeterli olur.  

13:00
Öğle yemeği mönünüzde ıspanak ve dil balığına da yer verin, ardından ağzınıza birkaç badem atın. Hepsi de metabolizma dostu magnezyum içeriyor.

14:00
Eğer sadece 1 ya da 2 kişiyle toplantı yapacaksanız konuşmanızı salonda dolaşarak yapın.

16:00
Bir bardak buzlu yeşil çay için. Journal of Nutrition dergisine göre yeşil çayın içindeki kateşin, metabolizma hızlandırıcı özelliği ile vücut yağını azaltıyor.

17:00
Sırada başka bir ara öğün var. Acı yiyeceklerle aranızı düzeltin. Zira baharatlı yiyecekler yağı ve kalorileri yakmaya yardımcı oluyor.

19:00
Akşam yemeğinden önce hiç üşenmeyin ve ufak bir yürüyüş yapın.

19:30
Akşam yemeği vakti… Eğer gün içinde hafif yediyseniz, akşam fazla kaçırmakla ilgili endişe duymanıza gerek yok. Temple Üniversitesi Obezite Merkezi, “Önemli olan depoyu ne zaman doldurduğunuz değil neyle doldurduğunuzdur” diye belirtiyor.

21:30
Elinize güzel bir dergi alın, biraz müzik açın ve rahatlayın. Stres, karın bölgesinin yağlanmasına neden olan kortizol hormonunu yükseltiyor.

22:30
Perdeleri iyi çekin ki güneş sizi erkenden uyandırmasın. Uykunuzu tam olarak almamanız, iştahınızı tıpkı bir elektrik düğmesi gibi açıp kapatan hormonları etkiler. Bu da gün boyu kendinizi aç hissetmenize yol açar.

%100 güvenilir
Etiket bilgilerinin %100 doğru olduğunu
taahhüt ederiz.
En yüksek kalite
Ham maddelerimizi Avrupa’daki en büyük sporcu besinleri üreticilerinden temin ediyoruz.
Üretim
Üretim kalitesini garanti edebilmek için ürünlerimizi fason olarak değil kendi tesislerimizde üretiyoruz.
Ürün desteği
Aldığın ürünler ile ilgili bize kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinizi uzman ekibimize sorabilirsiniz.